ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ο Βασίλης Ξάνθης έφυγε – Ο Γ. Κουρής επέστρεψε στον Πετριτή!Ο Βασίλης Ξάνθης έφυγε – Ο Γ. Κουρής επέστρεψε στον Πετριτή!

Ο Βασίλης Ξάνθης, ο ικανότατος και με ήθος τεχνικός από την Καστοριά που έχει συνδέσει το όνομά του με τη μεγαλύτερη επιτυχία του Αστέρα Πετριτή που ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος 2015 – 16 και η άνοδος στη Γ΄Εθνική μέσω αγώννων μπαράζ αποχώρησε από τον πάγκο της ομάδας, μετά από σχεδόν ενάμισυ χρόνο επιτυχημένης συνεργασίας.

Η ανακοίνωση:
"Ο Αστέρας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή κ. Βασίλη Ξάνθη. Ήρθε σαν φίλος και φεύγει σαν φίλος. Τον ευχαριστούμε θερμά για όλα όσα προσέφερε στον σύλλογο μας καθώς συνέδεσε το όνομα του με σημαντικότατες στιγμές της ιστορίας του Αστέρα. Του ευχόμαστε τα καλύτερα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο".

Μετά το βελούδινο διαζύγιο του Αστέρα με τον Βασίλη Ξάνθη, η διοίκηση του Σπύρου Κουρτέση ανακοίνωσε τη συνεργασία και την επιστροφή του Γιάννη Κουρή με τη συναίνεση του Φαίακα Μαραθιά με τον οποί συνεργαζόταν μέχρι τώρα.

H ανακοίνωση

Ο Αστέρας ανακοινώνει την επιστροφή του προπονητή Γιάννη Κουρή, ο οποίος υπηρέτησε στο παρελθόν με επιτυχία τον πάγκο της ομάδας μας. Σε αυτό το σημείο, ευχαριστούμε θερμά την ομάδα του Φαίακα Μαραθιά για την άψογη συνεργασία μας. Γιάννη καλώς ήρθες στην οικογένεια του Αστέρα!

Η ανακοίνωση του Φαίακα

«η Ομάδα μας ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον μέχρι πρότινος προπονητή κ. Ιωάννη Κουρη κοινή συναίνεσή . Η μετακίνηση του κ. Κουρη στην ομάδα του Αστέρα Πετριτη πραγματοποιήθηκε με συμφωνία και των 2 σωματείων σε ενα πλαίσιο ποδοσφαιρικης λογικής .
του ευχόμαστε καλή συνέχεια και πολλες επιτυχίες στην νέα του Ομάδα και τον ευχαριστούμε για την έως τώρα προσφορά του στην Ομάδα μας».