• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Με δυο χαμένα πέναλτι – Κρόνος – ΑΟ Κέρκυρα 0 – 1

March 03, 2024 1086

Μια ακόμη  ήττα γνώρισε σήμερα (Κυριακή 3 Μάρτη) στο γήπεδο του Περιβολίου ο Κρόνος παρά την καλή απόδοση που είχε απέναντι στον αξιόμαχο ΑΟ Κέρκυρα. Χάνοντας δυο πέναλτι ηττήθηκε από τον ΑΟ Κέρκυρα με 0 – 1.

Το γκολ της νίκης για το συγκρότημα του Γ. Χονδρογιάννη ο Τσαδήλας στο 32΄. Δέκα λεπτά νωρίτερα ο Σουλάνης δεν μπόρεσε να ευστοχήσει σε πέναλτι που κέρδισε ο Γραικός, αφού έστειλε την μπάλα άουτ. Ο Κρόνος είχε την υπεροχή και έχασε ευκαιρίες με Ίσσερη Α. και Γραικό. Είχαν, όμως, και οι φιλοξενούμενοι δυο καλές φάσεις για να πετύχουν γκολ. Έτσι παρέμεινε το 0 – 1 που ήταν το σκορ του Α΄ ημιχρόνου.

Στο Β΄ ημίχρονο η πιο καθοριστική φάση για την εξέλιξη του αγώνα ήταν η εκτέλεση πέναλτι του Λέσση Λ. που κέρδισε και πάλι ο Γραικός. Ο Πισσάνης απέκρουσε διαφυλάσσοντας το 0 – 1 που ήταν και το τελικό σκορ. Ο Πισσάνης ήταν αυτός που απέκρουσε σε μια ακόμα ευκαιρία τυ Κρόνο με τον Ίσσερη. Καλή ευκαιρία είχε ο Κρόνος και με τον Μίαρη που τον πρόλαβε τελευταία στιγμή ο αμυντικός παραχωρώντας κόρνερ. Στο 85΄ο Κρόνος έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γραικού με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διαιτησία: Γιούργας, Αγιώτατος, Κυπριώτης. Παρατηρητής: Λέσσης

Οι συνθέσεις:

ΑΠΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΡΓΥΡΑΔΩΝ: (Βλάσσης Κ.) Ανδριώτης, Σουλάνης, Γράντος, Καλούδης, Γιαννακόπουλος, Τσακουρίδης, Μελισσουργός, Λέσσης Γερ., Γραικός, Ίσσερης Α., Αρμενιάκος. Έπαιξαν και οι: Μίαρης, Λέσσης Λ., Βλάσσης Δ.

ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ: (Χονδρογιάννης Ι.) Πισσιάνης, Βλάχος, Κάσης, Θεόδοτος, Τσουκαλάς, Μπουρδούβαλης, Μπαμιόγλου, Καρύδης, Τσαδήλας, Παϊπέτης, Κουλούρης Γ.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search