• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Δυναμικό παρόν των εκπαιδευτικών: Σε μαζικές Γεν. Συνελεύσεις επαναπροκηρύσσουν απεργία-αποχή από την αξιολόγηση!

March 20, 2024 1072

Την ώρα που κυβέρνηση & ΥΠΑΙΘΑ συνεχίζουν τον δρόμο του αυταρχισμού και της καταστολής με τις αποφάσεις των δικαστηρίων να θέτουν σε παρανομία την απεργία - αποχή και τη συνδικαλιστική γραφειοκρατία της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ να ποιούν την νήσσα οι εκπαιδευτικοί δηλώνουν δυναμικό παρόν. Μετά τις μαζικές συνελεύσεις των φοιτητικών συλλόγων, ήρθε η ώρα των εκπαιδευτικών!
Η κυβέρνηση και το υπουργείο Παιδείας με διαδοχικές δικαστικές προσφυγές (12!) εναντίον των εκπαιδευτικών προσπαθούσε να καταστείλει το αγωνιστικό τους φρόνημα ενάντια στην αξιολόγηση.
Μετά την τελευταία προσφυγή, που έκρινε την απεργία-αποχή από την αξιολόγηση όχι μόνον παράνομη αλλά και καταχρηστική, με πρόταση των Αγωνιστικών Παρεμβάσεων καλούνται Γενικές Συνελεύσεις για να αποφασίσουν τη συνέχιση του αγώνα με επαναπροκήρυξη της απεργίας-αποχής.

Η αρχή έγινε στον Α Σύλλογο Αθηνών, ο οποίος ενημέρωσε τα μέλη του ότι “η Γ.Σ. είναι εξαιρετικά κρίσιμη καθώς αντιμετωπίζουμε τη σφοδρότατη επίθεση του υπουργείου Παιδείας και πρέπει οπωσδήποτε να έχει απαρτία, ώστε να πάρουμε αποφάσεις για τον αγώνα υπεράσπισης του δημόσιου σχολείου που δίνουμε αλλά και για την ολομέλεια προέδρων της ΔΟΕ που θα πραγματοποιηθεί την 1η Απρίλη. Καλούμε ιδιαίτερα τις/τους νεοδιόριστες/ους συναδέλφους αλλά και όλα τα μέλη μας να είναι παρόντα”!

Με απαρτία η ΓΣ αποφάσισε:

  • επαναπροκήρυξη της απεργίας-αποχής από το Σύλλογο,
  • στάσεις εργασίας στις οποίες ο Σύλλογος θα καλύπτει οικονομικά τα μέλη του,
  • επαναπροκήρυξη της ΑΑ από τη ΔΟΕ,
  • απεργία στις 16 και 17 Απρίλη

Θα δεινοπαθήσει αυτή την άνοιξη η κυβέρνηση και το υπουργείο Παιδείας!

Ήδη πρωτοβάθμια σωματεία (ΣΕΠΕ Κέρκυρας και Αμαρουσίου) αποφασίζουν για απεργία-αποχή

και καλούν γενικές συνελεύσεις για επιβεβαίωση!

Γ΄ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης 

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ! Ο ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ! Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

ü ΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΞΩΔΙΚΟΥ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΑΠΟΧΗΣ ΤΗΣ ΟΛΜΕ ΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ.

ü ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΟΤΑΞΟΥΝ! ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ

ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΕΣ!

ü ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΖΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΕΣ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ.

ü ΚΑΛΟΥΜΕ ΕΛΜΕ- ΣΕΠΕ, ΟΛΜΕ, ΔΟΕ, ΑΔΕΔΥ, ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΟΥΝ

ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΟΧΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ – ΜΑΣ ΠΕΙΣΜΩΝΟΥΝ!

Την Παρασκευή 15/3 κρίθηκε παράνομη, για 13η φορά, η απεργία αποχή που κήρυξε η ΟΛΜΕ μετά την απόφαση της ΓΣ προέδρων στις 9/3.

Η αξιολόγηση, πλήρως απονομιμοποιημένη στη συνείδηση του κλάδου και της κοινωνίας, δεν προχωρά και συναντά σοβαρή αντίσταση στους/στις εκπαιδευτικούς, παρά τον αυταρχισμό, τους εκβιασμούς και τις πιέσεις. ΥΠΑΙΘΑ, διοικήσεις, αξιολογητές, επιστρατεύοντας όλο το μηχανισμό τους, προσπαθούν να επιβάλουν την αξιολόγηση στην εκπαίδευση και δεν τα καταφέρνουν. Επιστρατεύουν όχι μόνο συμβούλους, αλλά και διευθυντές σχολείων για όλα τα πεδία, Α1, Α2, και Β και όχι μόνο για τους/τις νεοδιόριστους/ες, αλλά για όλους τους/τις εκπαιδευτικούς.

Ομολογία αυτής της αποτυχίας τους είναι η ποινικοποίηση των αγώνων με το Υπουργείο να καταφεύγει συνεχώς με διαδικασίες εξπρές στα δικαστήρια (13 φορές!), εφαρμόζοντας τον νόμο Χατζηδάκη, για να βγάλει την Α/Α της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ παράνομη με πανομοιότυπους λόγους (δεν έγινε διάλογος, στρεφόμαστε κατά νόμων, φαλκίδευση μορφωτικών δικαιωμάτων των μαθητών, πολιτική απεργία) . Οι λόγοι αυτοί είναι προσχηματικοί, γιατί η ίδια η κυβέρνηση είναι που κατά κόρον παραβιάζει αυτά για τα οποία κατηγορεί τον κλάδο. Καθώς δεν πείθει για την πολιτική της, μόνος τρόπος να την εφαρμόσει είναι η απαγόρευση ουσιαστικά θεμελιωδών δικαιωμάτων, όπως είναι η απεργία!

ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ! ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΕΡΙΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ. ΜΕ ΙΣΧΥΡΑ ΟΠΛΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΟΧΗ, ΤΙΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ\ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ

Η όξυνση της επίθεσης από την πλευρά του ΥΠΑΙΘΑ, δεν αφήνει περιθώρια για καθυστερήσεις. Ο αξιολογικός μηχανισμός εντείνει την επίθεση του και απαίτηση των εκπαιδευτικών είναι να μη μείνει κανένας/καμιά χωρίς κάλυψη ούτε για μια μέρα.

Κανένας συνάδελφος δεν μπορεί να μένει ακάλυπτος την ώρα που Υπουργείο, Διοίκηση, σύμβουλοι και διευθυντές εντείνουν τις πιέσεις και τους εκβιασμούς για να τελειώνουν με τους νεοδιόριστους και να προχωρήσουν στους υπόλοιπους.

Ήδη η προηγούμενη εβδομάδα πέρασε εν αναμονή της απεργίας αποχής της ΟΛΜΕ, η οποία ούτε κοινοποίησε το εξώδικο που κατέθεσαν, ούτε απέστειλε έγκαιρα στον κλάδο τη δήλωση που έπρεπε να υπογράφουν οι συνάδελφοι για να έχουν συνδικαλιστική κάλυψη.

Η πλειοψηφία του ΔΣ της ΟΛΜΕ και οι παρατάξεις που είναι χρεωμένες με την επιβαρυμένη στάση υποχώρησης στον αγώνα κατά της αυτοαξιολόγησης τον Οκτώβριο του 2021, που άφησαν χωρίς συνδικαλιστική κάλυψη τον κλάδο και υπονόμευσαν τον αγώνα των ΕΛΜΕ και ΣΕΠΕ, σήμερα κωλυσιεργούν και ροκανίζουν το χρόνο, χωρίς έγκαιρα να παίρνουν όλα τα μέτρα ώστε η Α – Α να καλύπτει τους συναδέλφους. Καλούν και ξανακαλούν ΓΣ των ΕΛΜΕ και ΓΣ προέδρων, αφήνοντας χρονικά διαστήματα, χωρίς να εξασφαλίζουν τη συνδικαλιστική κάλυψη των συναδέλφων, αντί να αποδεχθούν να πάρουν απόφαση ΟΛΜΕ, ΑΔΕΔΥ, ΕΛΜΕ να επαναπροκηρύσσουν την Α – Α κάθε φορά που το ΥΠΑΙΘΑ θα παρεμβαίνει να την βγάζει παράνομη, αλλάζοντας τα αιτήματα και το περιεχόμενο κάθε φορά στο εξώδικο που θα κατατίθεται.

Αντί, η ίδια η ΟΛΜΕ να επαναπροκηρύξει ξανά την Α – Α, καλούν να το κάνει η ΑΔΕΔΥ για τους εκπαιδευτικούς της Β/θμιας Εκπ/σης, τη στιγμή που η ΑΔΕΔΥ αρνείται να επαναπροκηρύξει Α – Α για όλους τους δημοσίους υπαλλήλους και απευθύνεται στις Ομοσπονδίες να την επαναπροκηρύξουν (απόφαση ΑΔΕΔΥ 14/3).

Αρνούνται κατηγορηματικά να αποδεχθούν την επαναπροκήρυξη της Α – Α από το πρωτοβάθμια σωματεία, τις ΕΛΜΕ, δυνατότητα που προβλέπεται από το ν. 1264/1982 (άρθρο 20, παρ. 1) και τα προηγούμενο χρόνια εφαρμόστηκε από ΕΛΜΕ και ΣΕΠΕ κατά της αυτοαξιολόγησης και για μέντορες, συντονιστές. Η συνέλευση των προέδρων ορίστηκε στις 30/3 για να αποφασίσει αν θα επαναπροκηρυχθεί η απεργία αποχή και με ποιον τρόπο. Άλλες δύο εβδομάδες χωρίς απεργία αποχή ,ενώ θα χρειαστεί και άλλη μία για να προκηρυχθεί εκ νέου.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ.

Τα πρωτοβάθμια σωματεία, που είναι η ψυχή του αγώνα κατά της αξιολόγησης, μπορούν με κοινή δράση, πρωτοβουλίες και αγωνιστικές κινητοποιήσεις να συμβάλλουν καθοριστικά στη συνέχιση του αγώνα!

Στην κατεύθυνση αυτή η Γ ΕΛΜΕ-Θ συμμετείχε σε σύσκεψη συντονισμού πρωτοβάθμιων σωματείων, ΕΛΜΕ και ΣΕΠΕ την Παρασκευή 15/3 για την οποία αποστέλλουμε το σχετικό Δελτίο Τύπου. Η Γ΄ ΕΛΜΕ έχουμε ήδη αποφασίσει την επαναπροκήρυξη της απεργίας αποχής από την ατομική αξιολόγηση και θα την εφαρμόσουμε, όπως τα προηγούμενα χρόνια για αυτοαξιολόγηση σχολείων και για μέντορες συντονιστές που υλοποιήθηκε από τον κλάδο και κράτησε το μέτωπο του αγώνα ανοιχτό.

Το ΔΣ της Γ ΕΛΜΕ-Θ, υλοποιώντας απόφαση της Γενικής μας Συνέλευσης στις 6/3,αλλά και της ΓΣ στις 29/1, κηρύσσει απεργία αποχή από την ατομική αξιολόγηση, καταθέτοντας εξώδικο στο Υπουργείο και στις ΔΔΕ Δυτικής και Ανατολικής Θεσ/νίκης (20-3), για να μη μείνει κανένας συνάδελφος χωρίς συνδικαλιστική κάλυψη.

Αποστέλλουμε τη δήλωση της απεργίας αποχής της ΕΛΜΕ και καλούμε τους συναδέλφους να την υπογράψουν μαζικά συνεχίζοντας τον αγώνα. Συγχρόνως καλούμε την ΟΛΜΕ να επαναπροκηρύξει άμεσα την απεργία αποχή με κάθε τρόπο.

· Υπογράφουμε τη δήλωση της απεργίας αποχής της ΕΛΜΕ, την πρωτοκολλούμε συλλογικά ή ατομικά και δεν υπογράφουμε κανένα άλλο έγγραφο, πρακτικό ή κείμενο διευθυντών - αξιολογητών.

· Συμμετέχουμε μαζικά στις στάσεις εργασίας (μονόωρες, δίωρες, τρίωρες), που ισχύουν κανονικά, όταν ο/η αξιολογητής/τρια προσπαθεί να μπει στην τάξη για “παρακολούθηση” της διδασκαλίας. Δεν τους το επιτρέπουμε!

· Σταματάμε παντού τις αξιολογήσεις με στάσεις εργασίας από σύλλογο και εκπαιδευτικούς! Στους συλλόγους που οι συνάδελφοι στάθηκαν με μαζικό τρόπο δίπλα στον υπό αξιολόγηση συνάδελφο και δήλωσαν στάση εργασίας, οι αξιολογήσεις δεν έγιναν. Κάθε εκπαιδευτικός που αξιολογείται φέρνει τις συνέπειες της αξιολόγησης που θα ακολουθήσουν, με ανισότητες στους μισθούς, τις συνέπειες σε βαθμολογική, υπηρεσιακή μισθολογική εξέλιξη, καθώς και την άρση της μονιμότητας, ακόμη πιο κοντά! Κι αυτό δεν πρέπει να το επιτρέψουμε!

· Απευθυνόμαστε στους μαθητές μας και τους ενημερώνουμε για τις συνέπειες της αξιολόγησης στο δημόσιο σχολείο, την εργασία των καθηγητών και τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών και ιδιαίτερα για τα σχέδιά τους για να υποτάξουν τους εκπαιδευτικούς. Ζητάμε να μας στηρίξουν με συλλογικές τους αποφάσεις από τα μαθητικά συμβούλια και πριν τις παρατηρήσεις διδασκαλιών, και κατά τη διάρκειά τους. Μαθητές σε σχολεία της ΕΛΜΕ μας, όταν ενημερώθηκαν, στάθηκαν δίπλα στους καθηγητές τους, βγάζοντας ανακοίνωση και κάνοντας αποχή.

· Καλούμε την ΟΛΜΕ να προκηρύξει τώρα εκ νέου την απεργία αποχή από την ατομική αξιολόγηση, όπως απαιτούν οι εκπαιδευτικοί και να μην μείνει κανείς ούτε μια ημέρα χωρίς συνδικαλιστική κάλυψη. Να πάρει απόφαση και να καλέσει όλες τις ΕΛΜΕ να αποφασίσουν και οι ίδιες ότι θα επαναπροκηρύξουν την απεργία αποχή, ώστε ο αγώνας να συνεχιστεί και να πάρει απάντηση ο άκρατος αυταρχισμός της κυβέρνησης.

· Καλούμε ΕΛΜΕ και ΣΕΠΕ να επαναπροκηρύξουν την Α – Α τώρα.

· Συνεχόμενες επαναπροκηρύξεις της Α-Α με κάθε δυνατό τρόπο (ΕΛΜΕ-ΟΛΜΕ-ΑΔΕΔΥ). Συνεχείς προκηρύξεις των στάσεων εργασίας (μονόωρες, δίωρες, τρίωρες).

· Απαντάμε με απεργιακή κλιμάκωση , αναγκαία συνθήκη και για την αντιμετώπιση της αξιολόγησης

(προτείνεται ενδεικτικά με 24ωρη πανεκπαιδευτική απεργία στις 5/04/2024)

 

Δεν τρομοκρατούμαστε και δεν εκβιαζόμαστε. Με ενότητα, αποφασιστικότητα και πίστη στη συλλογική μας δύναμη απορρίπτουμε την αξιολόγηση, υπερασπιζόμαστε την εργασιακή και παιδαγωγική μας αξιοπρέπεια και ορθώνουμε τείχος προστασίας του δημόσιου σχολείου για όλα τα παιδιά ενάντια στα σχέδια κατηγοριοποίησης και εμπορευματοποίησής του.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Ηρώ Κωνσταντοπούλου»

ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ – ΖΕΦΥΡΙΟΥ – ΦΥΛΗΣ

Ο αγώνας κατά της ατομικής αξιολόγησης συνεχίζεται!

Δεν υποχωρούμε! Συνεχίζουμε τον αγώνα μας συλλογικά και αταλάντευτα μέχρι τη νίκη!

Προχωράμε σε κήρυξη Απεργίας-Αποχής από το σωματείο

Απαιτούμε ΔΟΕ-ΑΔΕΔΥ να επαναπροκηρύξουν Απεργία-Αποχή

Όλοι/όλες την Τετάρτη 20/3 στις 6μμ στη διαδικτυακή ενημερωτική συνάντηση της επιτροπής αγώνα στο λινκ https://meet.jit.si/epitropi_agona_AA

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ-ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ την Τετάρτη 27/3 στην Γενική Συνέλευση του συλλόγου στις 1.30μμ στο 4ο ΔΣ Άνω Λιοσίων (με στάση εργασίας για τους/τις εκπαιδευτικούς των ολοήμερων)

Το ΥΠΑΙΘΑ, προχώρησε στο μόνο δρόμο που του έχει μείνει, το δρόμο του αυταρχισμού και της ποινικοποίησης των αγώνων, και με διαδικασίες εξπρές έστειλε και πάλι την απεργία αποχή της ΔΟΕ στα δικαστήρια και την έβγαλε “παράνομη και καταχρηστική”. Αυτό αποτελεί και ομολογία του ΥΠΑΙΘΑ της ήττας του και της αδυναμίας να προχωρήσει το σχέδιο της αξιολόγησης και γι’ αυτό επιδιώκει να σπάσει το αγωνιστικό μέτωπο των εκπαιδευτικών.

Στο πνεύμα της γενικότερης επίθεσης στα κοινωνικά αγαθά και την επίθεση/διώξεις στους αγωνιστές και τα σωματεία που δίνουν τη μάχη ενάντια στην πολιτική της, επιστρατεύει και εδώ - για άλλη μια φορά - τις απειλές, τον φόβο και την προσπάθεια να ακυρώσει πλευρές των νόμιμων δικαιωμάτων των σωματείων και της συνδικαλιστικής δράσης και να επιβάλει ολοκληρωτισμό απέναντι στην άσκηση συνδικαλισμού.

Σ αυτή την κρίσιμη φάση του αγώνα η πλειοψηφία του ΔΣ της ΔΟΕ, στην έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ το Σάββατο 16/3/2024, αρνήθηκε να επαναπροκηρύξει απεργία αποχή ώστε να δώσει μήνυμα αποφασιστικής συνέχισης του αγώνα κόντρα στον αυταρχισμό και την προσπάθεια περιστολής της συνδικαλιστικής δράσης.

Στον αντίποδα αυτής της τακτικής πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15/3/2024 συντονισμός ΣΕΠΕ και ΕΛΜΕ που συμμετείχαν 35 σωματεία και κατέληξαν σε πρόταση συντονισμού των βημάτων για τη συνέχιση του αγώνα.

Δεν υποχωρούμε! Συνεχίζουμε τον αγώνα μας συλλογικά και αταλάντευτα μέχρι τη νίκη!

Ο σύλλογος μας «ΗΡΩ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ», μπροστά στην άρνηση της πλειοψηφίας του ΔΣ της ΔΟΕ, ενεργοποιεί την απόφαση της γενικής συνέλευσης του σωματείου στις 22/11/2023 για προκήρυξη της απεργίας αποχής από το πρωτοβάθμιο σωματείο σε συντονισμό με άλλους συλλόγους ΠΕ και ΕΛΜΕ.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα κατατεθεί το εξώδικο από τον σύλλογο προκειμένου να ενεργοποιηθεί η ισχύς της απεργίας αποχής και θα σταλεί στα σχολεία δήλωση για υπογραφή από όλους και όλες τις συναδέλφισσες/ους.

Προχωράμε σε αυτό που όφειλε και δεν κάνει η ΔΟΕ.

Συνεχίζουμε να καλύπτουμε τους/τις συναδέλφους για το επόμενο διάστημα και επιμένουμε και απαιτούμε από τη ΔΟΕ έμπρακτα να προκηρύξει και πάλι Α/Α.

Με βάση τα παραπάνω:

- Καλούμε σε διαδικτυακή ενημερωτική συνάντηση της επιτροπής αγώνα την Τετάρτη 20/3 στις 6μμ στο λινκ https://meet.jit.si/epitropi_agona_AA

- Καλούμε σε νέα έκτακτη γενική συνέλευση την Τετάρτη 27/3 στις 1.30 στο 4ο ΔΣ Άνω Λιοσίων στην οποία καλούμε να υπάρξει απαρτία εν όψει της συνέλευσης των προέδρων 1η Απρίλη όπου και πρέπει να απαιτήσουμε η ομοσπονδία να επαναπροκηρύξει Α/Α και να πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα για την συνέχιση και κλιμάκωση του αγώνα.

- Ταυτόχρονα ενημερώνουμε ότι οι στάσεις εργασίας ενάντια στις διαδικασίες αξιολόγησης που έχει προκηρύξει η ΔΟΕ και ο σύλλογος συνεχίζουν να ισχύουν κανονικά.

- Μέχρι να σταλεί η δήλωση Απεργίας – Αποχής από την ατομική αξιολόγηση του σωματείου, καλούμε τους Αξιολογητές (Α1 -Α2) να μην ενοχλήσουν συναδέλφους που συμμετέχουν στην Α – Α.

Σε περίπτωση που υπάρξουν αξιολογητές που “τρέξουν” να αξιολογήσουν καλούμε τους/τις συναδέλφους/σσες να δηλώσουν στάση εργασίας την συγκεκριμένη ώρα που έχει προσδιοριστεί η συνάντηση για να μην συμμετέχουν στη διαδικασία και να ενημερώσουν άμεσα τον σύλλογο και την επιτροπή αγώνα ώστε να οργανώσουμε το μποκάρισμα της αξιολόγησης.

Η αξιολόγηση δε θα περάσει.

Όλες / όλοι στην έκτακτη ΓΣ του συλλόγου 27/3, 1.30μμ.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search