• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

ΜΑΖΙΚΗ και ΔΥΝΑΜΙΚΗ η ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ στις ΔΙΩΞΕΙΣ στον ΠΕΙΡΑΙΑ - ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

March 22, 2024 837

ΜΑΖΙΚΗ και ΔΥΝΑΜΙΚΗ η ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ στις ΔΙΩΞΕΙΣ στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

Η Ενότητα Αντίστασης Ανατροπής χαιρετίζουμε τους εκατοντάδες συγκεντρωμένους, συναδέλφους, αγωνιστές, νέους και εργαζόμενους που έδωσαν το παρόν στην συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στις 21/3 το απόγευμα από πρωτοβάθμια σωματεία και συλλογικότητες. Περίπου 500 εκπαιδευτικοί και αλληλέγγυοι συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά. Ιδιαίτερα χαιρετίζουμε τους περίπου 100 συναδέλφους από τον Πειραιά που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, πλαισίωσαν το πανό των «Εκπαιδευτικών Πειραιά» και έδειξαν έμπρακτα για ακόμα μια φορά την αλληλεγγύη τους αλλά και την οργή τους ενάντια στη βιομηχανία των διώξεων που στήνεται όλο αυτό το διάστημα.

 

Προεπισκόπηση εικόνας

Η συγκέντρωση ξεκίνησε στις 18:30 όπου έγιναν χαιρετισμοί από εκπροσώπους των σωματείων, των συλλογικοτήτων αλλά και από διωκόμενους. Στη συνέχεια τα μπλοκ κατέβηκαν στο δρόμο και με παλμό και συνθήματα διαδήλωσαν στους δρόμους του Πειραιά. Καταγγέλλονταν οι διώξεις, το χτύπημα στην απεργία και στα σωματεία, η κρατική τρομοκρατία, αλλά και αναδείχθηκε η καταστολή σαν το απαραίτητο εργαλείο της κυβέρνησης και του συστήματος για να επιβάλει τις πολιτικές της φτωχοποίησης, της ανεργίας και των μισθών πείνας.

Προεπισκόπηση εικόνας

Η διαδήλωση αφού κινήθηκε σε κεντρικούς δρόμους ολοκληρώθηκε στην πλατεία του μέτρο Δημοτικού Θεάτρου όπου ανανεώθηκε το ραντεβού για τα επόμενα βήματα την Τρίτη 26/3 στις 18:30 στο 3ο ΓΕΛ Πειραιά (γραφεία ΕΛΜΕ Πειραιά, Μαυρομιχάλη 14), με τη νέα σύσκεψη των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων & Κινήσεων-Συλλογικοτήτων-Κινήσεων Γειτονιάς.

εικόνα_Viber_2024-03-21_21-48-49-486.jpg

Σαν Ενότητα Αντίστασης Ανατροπής δηλώνουμε περήφανοι που συμβάλλαμε στο να πραγματοποιηθεί αυτή η διαδήλωση. Γιατί ακριβώς κινήθηκε στη λογική ανοίγματος του ζητήματος, προσπάθειας να αναδειχθεί σαν κεντρικό και συνολικό θέμα. Θεωρούμε σημαντική επιτυχία ότι βρεθήκαμε από κοινού στο δρόμο και με άλλους αγωνιστές που αντίστοιχα διώκονται. Θεωρούμε ότι τέτοιες πρωτοβουλίες οικοδομούν πραγματικά συναγωνιστικές σχέσεις και αλληλεγγύη ανάμεσα στους εργαζόμενους, που είναι πολύ αναγκαίες για να οικοδομηθούν κοινοί αγώνες συνολικότερα απέναντι στην επίθεση του συστήματος!

Τίποτα δεν τελειώνει εδώ φυσικά. Η διαδήλωση αυτή ανεβάζει τον πήχη των απαιτήσεων μας ως προς το τί χρειάζεται να γίνει το επόμενο διάστημα για να συνεχίσει ο αγώνας ενάντια στις διώξεις που όχι μόνο δεν τελειώνουν αλλά φαίνεται να κλιμακώνονται. Σε ότι μας αφορά δηλώνουμε ότι θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να συνεχίσουμε σε αυτή την κατεύθυνση!

ΚΑΤΩ οι ΔΙΩΞΕΙΣ των ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ, των ΦΟΙΤΗΤΩΝ, των ΝΕΩΝ και των ΕΡΓΑΤΩΝ!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

Νέο ραντεβού στη σύσκεψη για τα επόμενα βήματα την Τρίτη 26/3 στις 18:30 στο 3ο ΓΕΛ Πειραιά (γραφεία ΕΛΜΕ Πειραιά, Μαυρομιχάλη 14)

 

Ενότητα Αντίστασης Ανατροπής ( ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ | ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ | ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ) ΠΕΙΡΑΙΑΣ, Μάρτης 2024 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search