• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Θάνατοι

Τα συλλυπητήρια των γιατρών για τον θάνατο της Άννας Μουζακίτη

March 01, 2024 841

 

Ο Ιατρικός Σύλλογος Κέρκυρας  και η Ένωση Γενικών - Οικογενειακών Ιατρών εξέδωσαν συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον θάνατο της Άννας Μπυζακίτη

Αναλυτικά:

Το Δ.Σ. του Ι.Σ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ πληροφορήθηκε με οδύνη τον πρόωρο χαμό της εκλεκτής συναδέλφου Παθολόγου – Ογκολόγου Μουζακίτη Άννας, η οποία έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο, σε ηλικία μόλις 49 ετών.

Η εκλιπούσα γεννήθηκε στην Κέρκυρα το 1975.

Έλαβε πτυχίο ιατρικής από το Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης το 2001 και τον τίτλο της Παθολόγου – Ογκολόγου το 2011.

Ήταν άνθρωπος ήπιων τόνων με ευγενή χαρακτήρα, τίμησε τον Όρκο του Ιπποκράτη, ενώ υπηρέτησε την επιστήμη στον ιδιωτικό και στο δημόσιο τομέα με ήθος, αίσθημα ευθύνης και αφοσίωση στους ασθενείς της. Πάντα στο πλάι τους, κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια να απαλύνει τον πόνο τους και να τους προσφέρει την καλύτερη περίθαλψη, την ώρα που και η ίδια έδινε τη δική της μάχη για τη ζωή της.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Κέρκυρας αποχαιρετά ένα ιδιαίτερα αγαπητό μέλος του και εκφράζει τα ειλικρινή και βαθιά του συλλυπητήρια στο συνάδελφο ιατρό Δαφνή Δημήτριο, σύζυγο της Άννας και στους λοιπούς οικείους της.

 

Η Ένωση Γενικών/Οικογενειακών Ιατρών Κέρκυρας εκφράζει την βαθιά λύπη της για τον πρόωρο χαμό της συναδέλφου Ογκολόγου Άννας Μουζακίτη. Ήταν μια αξία ιατρός και μια αγαπητή συνάδελφος. Θερμά συλλυπητήρια στους δικούς της ανθρώπους

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search