• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Θάνατοι

Στερνό ταξίδι για τον Κώστα Οδ. Καλούδη

March 12, 2024 1026

 

Άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο Σωτηρία που νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα ο Κώστας Οδ. Καλούδης το Σάββατο 9 Μάρτη 2024 συμπληρώνοντας έναν κύκλο ζωής 86 χρόνων.

Ο Κώστας από τα νεανικά του χρόνια, σε δύσκολες συνθήκες έφυγε από τις Αργυράδες Κέρκυρας ακολουθώντας τον δρόμο της εσωτερικής ματανάστευσης. Εγκαταστάθηκε στο Χαϊδάρι και για πολλά χρόνια δούλευε στον Δήμο ως υδραυλικός. Ευσυνείδητος, τίμιος εργατικός,  ξεχώριζε για την καλοσύνη του. Άνθρωπος κοινωνικός της παρέας, χαμηλών τόνων και αγαπητός σε όλους όσοι τον γνώριζαν. Είχε μεγάλη αγάπη για την ιδιαίτερη πατρίδα του τις Αργυράδες και την Κέρκυρα που επισκεπτόταν κάθε χρόνο έχοντας διαμορφώσει ισχυρούς δεσμούς. Ήταν από τα δραστήρια μέλη του Συλλόγου των εν Αττική Αργυραδιτών.

Το ΔΣ του Συλλόγου των εν Αττική Αργυραδιτών εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά του προς την οικογένεια και τους συγγενείς.

Η εξόδιος ακολουθία και η  κηδεία του Κώστα Καλούδη θα τελεστούν την Τετάρτη 13 Μάρτη 2024, ώρα 12.30΄μμ στον ΙΝ Παμμέγιστων Ταξιαρχών Αθηνών στο Γ΄ Κοιμητήριο Αθηνών (Νίκαια).

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search