• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

Επεισόδια στον Κάβο

June 28, 2023 596

Άναψαν τα αίματα στην Κέρκυρα με τουρίστες να καταγράφουν στα κινητά τους τηλέφωνα τη στιγμή που Βρετανός ράπερ δέχεται επίθεση. Όπως αναφέρει το Star, πλήθος κόσμου επιτέθηκε σε Βρετανό ράπερ, που βρισκόταν μέσα σε ένα μαύρο αυτοκίνητο.

Το πλήθος φώναζε, χτυπούσε τα τζάμια και κλωτσούσε το αυτοκίνητο. Βίντεο καταγράφει τη στιγμή που το ΙΧ κάνει επικίνδυνο ελιγμό και φαίνεται να παρασύρει έναν πεζό που είναι στη μέση του δρόμου.

Για την ώρα άγνωστο παραμένει το τι ακριβώς προκάλεσε το επεισόδιο, ωστόσο εκτιμάται ότι όλα άρχισαν από προσωπικές διαφορές.

 Σημειώνεται πάντως πως για το περιστατικό δεν έγινε καμία καταγγελία, ούτε έχει αναφερθεί κάποιος τραυματισμός, ενώ το συμβάν έγινε γνωστό στην Αστυνομία από τα βίντεο, τα οποία κατέκλυσαν τα social media. Οι Αρχές διεξάγουν έρευνα για το τι ακριβώς συνέβη.

Πάντως, σύμφωνα με την ΕΡΤ, αγανακτισμένοι εμφανίζονται οι κάτοικοι, οι οποίοι αναρωτιούνται ποιο θα είναι το μέλλον της περιοχής τους καθώς, όπως επισημαίνουν, παρόμοια επεισόδια σημειώνονται πολύ συχνά.

Σε ένα από τα ποστ, εργαζόμενος στον Κάβο Κέρκυρας καταγγέλλει:
«Η ώρα περίπου 6 πρωινή. Μόλις που έχω γυρίσει από τη δουλειά, περιμένοντας την κοπέλα μου να επιστρέψει και εκείνη σπίτι, καθώς σχολάει λίγο αργότερα από μένα. Αντ' αυτού λαμβάνω ένα τηλεφώνημα που με κάνει να πεταχτώ από το κρεβάτι και να τρέξω στον Κάβο. Φτάνοντας εκεί τη βρίσκω περιτριγυρισμένη από 5-6 θηριώδεις τύπους σε κατάσταση σοκ να έχουν πέσει πάνω της και να την κατηγορούν ότι τους χτύπησε το αυτοκίνητο. Κάποιος απ’ αυτούς λίγη ώρα πριν την είχε αρπάξει από τον λαιμό. Ευτυχώς, ήδη κάποιοι λιγοστοί Έλληνες κάτοικοι και εργαζόμενοι της περιοχής είχαν τρέξει προς βοήθεια. Αλλιώς δεν ξέρω αυτή τη στιγμή αν θα εξιστορούσα το συμβάν.

»Οι συγκεκριμένοι λοιπόν ανήκουν σε ένα γκρουπ τουριστών. Προσπαθώντας αδίκως να καταλάβω τι έχει συμβεί, καθώς ήταν αδύνατο να κάνω διάλογο με ανθρώπους που το μόνο που έκαναν ήταν να απειλούν, κάλεσα την αστυνομία. Στο άκουσμα αυτό άρχισαν να μας βρίζουν και να μας αποκαλούν ρατσιστές, τραβώντας παράλληλα βίντεο και προσπαθώντας να μας κάνουν να προβούμε σε πράξη κατακριτέα, την οποία θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν ώστε να δικαιολογήσουν το γεγονός ότι οδηγούσαν μεθυσμένοι, κάτω από την επήρεια κάνναβης, χωρίς δίπλωμα οδήγησης, κάνοντας επικίνδυνες μανούβρες, μια εκ των οποίων προκάλεσε και το τρακάρισμα. Φοβούμενοι ότι αν έρθει η αστυνομία πιθανώς να βρεθούν σε δύσκολη θέση άρχισαν να εξαφανίζονται πριν προλάβει να έρθει η αστυνομία. Αυτή είναι η δική μου ιστορία από τις πολλές που έχουν γίνει την τελευταία εβδομάδα από το συγκεκριμένο γκρουπ. Συγχαρητήρια σε εκείνους οι οποίοι στον βωμό του κέρδους φέρνουν τέτοιους τουρίστες στην περιοχή».

Σημειώνεται ότι ανάμεσα στις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας είναι και η καταγγελία του γνωστού ράπερ Russ Millions, ο οποίος δέχτηκε επίθεση από νεαρούς που επιχείρησαν να τον λιντσάρουν.

Δείτε το βίντεο

 

 
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« May 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search